30km turer

Øker fra 20 til 30km turer nå. For 4 voksne hunder og de høydemeterne med Dyckvogn er jeg fornøyd. Bodik springer med på hele turene og han er nå 5mnd og ei uke. Springer da ca. 4km x 2 økter i linesettet på disse turene nest fremst. Det blir ganske mye løping på meg i bakkene og jeg hjelper også til med sparking. Jeg er ikke helt sikker på vekta på vogna mi, men tipper omkring 70kg. I starten må jeg bremse en del nedover og på flata. Mot slutten av turen i dag måtte jeg jobbe på selv ganske mye, noe jeg ikke har noe i mot.

Her er vi på en av flere sideveier som vi bruker for å komme opp i antall kilometer som vi ønsker på turene. Her har vi Sjølvju og Jønnbu midt i mot. Bodik springer som vanlig foran og her står han å venter. Første mila i dag kjørte jeg med Pondus aleine framme.
Bodik er nå 5mnd og 1 uke. Han springer løs på opp til 3 mil lange treningsturer. Blir puttet inn i linesettet noen få kilometer et par ganger på turen.
Her er vi inne på toppen av Steinsarmen på vei over til Tuddal. Der skal vi snu og tilbake. Her har vi utsikt mot Gaustatoppen, Gaustaknea og Hedersfjell. Jeg kjører med Prikken og Pondus som ledere. Prikken er god på kommandoer og Pondus er god på å holde sida av veien. Det har vist seg å være en nyttig kombinasjon. Prikken ligger bestandig så fort jeg stopper opp for å slappe av.
IMG_8641-0
Blei ferdig med årets andre utvidelse av hundegården. Det er nå også lagt natursingel i hundegården..