Hundegården vokser

Det er mørkt på bygda, men i hundegården lyser det opp. Bruker LED-lyskastere med bevegelses- sensor og som slår seg på når det er mørkt ute. Hundegården er plassert sentralt på tunet.

Jobber med utvidelse av hundegården. Bikkjene går løse i hundegården og jeg syns det er trivelig at de har litt tomleplass. Derfor har jeg nå bygd på hundegården. Det er nå totalt 3 gårder som kan åpnes. Når jeg ikke er hjemme og på natta så deler jeg bikkjene, men på dagtid og når jeg er hjemme springer de løse. Det syns jeg er veldig trivelig. Jeg har ingen bikkjer på kjetting.. Siste delen har jeg bygd på nå i kveld. Må få den snart ferdig da jeg skal hente en valp over helga. Da er jeg oppe i 6 hunder.

Har bygd på en gård på 4,8 x 4,8 meter i kveld. Det skal ordnes to dører ,singel og en 2″8″ på høykant på toppen med vannbord ovenpå der.. Da blir det bra. Jeg har også en gård på 3,6m x 3,6m og en på 4,8m x 8,4 meter. I tillegg bygde jeg overbygg utenfor hundegården i sommer. Så nå får bikkjene være fornøyde en stund. Et dobbelt hundehus til må jeg kanskje snekre, samt en sluse til sommeren.
Og slik så middagen ut på Moen i kveld.