Slik går det med Panter

Jeg kjøpte Panter fra Harald Tunheim i vår. Faren er Creek (John Baker, Alaska). Mor er Rusk (Harald Tunheim) Bildet er klikkbart i stor versjon.

Jeg kjøpte en 1åring i vår fra Harald Tunheim, Alta. Han heter Panter og er en mellomstor alaskan husky på størrelse med Prikken. Panter er en myk, lydhør hund som ønsker å gjøre rett. I løpet av noen få dagers trening er han helt rå på innkalling. Han lyder også noen andre kommandoer. Blir nok lett å lære. Jeg har kun prøvd han en gang foran sparkesykkelen før sommeren kom for alvor og gjorde hundetrening uaktuelt. Jeg så imidlertid en hund som var veldig trekkvillig. Han trakk også fint i front og var da veldig tempoivrig.

Fartsmessig er han uten tvil den raskeste av hundene jeg har. Han har en helt rå hurtighet, men er også sterk. Det som gjør at jeg er mest positiv er imidlertid at han er så lydhør, myk og enkel å dressere. Det skal bli spennende til høsten når han skal få trekke med de andre. Panter får bli med på veldig mye i sommer. Fiske i kano, svømming i Væringen og andre sommeraktiviteter. Han skal sosialiseres som familiehund og knytte tette bånd. Jeg er overbevist om at dette blir en veldig bra hund.

I dag tidlig blei det eit lite knippe steikefisk.