En feiende flott kjerring

Jeg er så heldig å ha ei feiende flott kjerring.

(Ja, kjerring er slettes ikke noe negativt ord i Telemark, så jeg insisterer på å bruke det. Jeg kan nevne at jeg en gang fikk en avviksmelding på Kirkenes Sykehus fordi jeg brukte ordet “kjerringa” på pårørendebeskrivelsen, i stedet for “kona” som byfolk kaller det. Host, spytt- tvi! (Oss bygdefolk syns det er svært så fælt å snakke bymål- selv om jeg skriver det med glede).

Jeg måtte flire godt da jeg så den avviksmeldinga. Som svar kopierte opp en kopi av ordlista på avdelingen. Da blei det slutt på den praten.)

Nok om det. Det er som sagt ikke så ofte jeg leverer stoff til magasiner om dagen, men dersom jeg får spørsmål forsøker jeg å finne på noe. Jakt og Fiske leverte jeg et forsidebilde og ei dobbeltside, denne gangen. Håper de husker kreditering 😉 . Jeg syns faktisk det er litt morsomt med cover-bilder. Dobbeltsida er forresten bildet: Flokker i fjellet. Dersom noen husker det. Etter min mening er dette et mye bedre bilde enn lom- panoreringen min, som jeg har fått mye skryt for.

Ikke sant at kjerringa mi er fin?

Min hjemmeside: http://villmarkshistorier.no –Min offentlige blogg:http://villmarkshistorier.blogspot.com — Min mobile blogg:http://villmarkshistoriermobil.blogspot.com — Youtube:http://youtube.com/villmarkshistorier — Twitter: http://twitter.com/janeilert –Klikk: klikk.no/friluft