Om hundekjøring, skole og diverse

I 2016 startet jeg på videreutdanning til nurse practitioner (AKS). Avansert Klinisk Sykepleie er en sykepleier på masternivå. En AKS har sykdomslære og farmakologi og undersøkelsesmetodikk på et mer avansert nivå og er derfor mer rustet for å diagnostisere og behandle pasienter. Min spesialisering er innen geriatri, mens andre har valgt sår, akuttmedisin osv. Nå er jeg ferdig med alle kliniske fag og driver med masteroppgaven som er en liten forskningsstudie. Jeg har forholdsvis god tid på denne og godt er det for de to siste åra har vært slitsomme.

Skjermbilde 2018-09-29 kl. 13.13.04
Om Nurse practitoners i Stortingsmelding 26

Dette har krevd det meste av min fritid og fokus de siste par åra. Dette betyr ikke at natur og villmark er glemt og lagt på hylla, men jeg formidler ikke så ofte mine opplevelser. Jeg har rett og slett ikke tid.  Så da blir det bruk av nærnaturen, men bloggen blir ofte ikke oppdatert.

Jeg har nå startet treninga av hundespannet. Det er et fint hundespann. Jeg sliter litt med Pondus. Han har så mye pels og blir altfor varm. Dette betyr at jeg må starte treninga med han mye seinere enn de andre og slik blir han i dårligere form og henger dårligere med. Jeg har vurdert å finne en plass til han der han kan være hund i en familie i stedet for i et spann. Litt synd er det for Pondus er en flink kar. Han har blitt trent opp til å bli en lederhund og han har mye tæl.