Skare sin fyrste tur

Sesongen er over. Nå er det kun noen få turer for å trene dem ned da de nesten koker over av trekklyst på tampen. Noen små lufteturer blir det for å trene dem ned igjen og unngå for mye frustrasjon i hundegården. I følge værmeldinga så kommer sommeren denne uka og da gir jeg meg med sleden. Nå blir det avslapping og rolige dager fram mot høsten igjen.

Treningsturene nå på våren og tidlighøsten bærer mer preg av dressur-økter enn trening. 12,5km kjørte vi i dag. Kun for å lufte hodet… Jeg var nødt til å stoppe med mange drikkepauser. For varmt.

Heime skal de være stille ved oppstart og det er de ganske flinke til. Jeg er så stolt over denne gjengen og hva vi har fått til sammen. De har blitt så flinke alle sammen. Hver på sin måte. Jeg har lært så mye om hund og hundekjøring. Jeg er så glad for at jeg har fått oppleve dette. Det har vært tidenes beste vinter!

Prikken, Pondus, Panter, Bodik, Ble, Storm, Hals og Skare— TUSEN TAKK! Bestevenner!

Skare 9uker og vårt siste tilskudd i flokken. Vi har nå 8 hunder.
Skare og Ble er de to yngste i flokken. Ble er jeg så stolt av. Han går for tiden en del som leder i spannet og kommer til å bli kjempebra.
På dagens korte økt på 12,5km på Tinnoset må vi kjøre på trafikkerte veier og får møte mange folk, hunder, biler osv. Dette er super trening… Flinke Prikken som hjelper meg med jobben….. Ble er under opptrening.
Skare sin første tur i kassa på Trollvogna.

Jeg driver å flytter et pyntestabbur på Moen om dagen.. Den skjermet utsikten til hundegården… Moro å følge med.