Dagens (opp)tur (Lærerik bikkjetrening)

img_9489
Sekshjuling med kjetting på framhjula og fokus på dressur og ikke flest mulig kilometer gjorde at bikkjene og jeg hadde en veldig fin økt i dag.

Jeg lærer og erfarer. Siden snøen har gått i fjellet og at det kun er holke der oppe så trener jeg litt nede i bygda, men også her er det glatte partier og jeg må ta meg god tid. Fordelen med å starte rett fra hundegården er at jeg kan bruke mye mer tid i startfasen. Valpen Bodik og unghunden Panter trenger oppfølging. Både Bodik og Pondus har veldig godt av å roe seg litt før oppstart. Bodik spiste baklinene til lederne i dag og slikt må jeg plukke av han. Hals trekker ikke særlig mye og springer bare med, men det er helt greit. Bikkjene lærte veldig mye bra i dag og jeg er kjempefornøyd selv om det ikke blei den lengste turen. De siste turene har gitt meg veldig fin mestringfølelse. Kjenner at det er en del som jeg har lykkes med og det er veldig gøy. Opptur!

img_9490
Pondus begynner å komme seg som leder og har blitt flinkere på kommandoene høyre og venstre-side. Dette bruker jeg også for å styre bikkjene etter partier som ikke er kun holke…..