Villmarkshund

Bodik har lært seg å ete både frossent og rått fisk og kjøtt nå. Det er nyttig i villmarka da fiske kan være påfyll for både hunder og folk. Pondus brukte litt tid på å lære å knaske i seg rå fisk og fiskehoder, men nå har han også lært seg å sette pris på fiskegodbitene…

Den som god villmarkshund skal bli må øtå både rå og frossen fisk. Røye syns bikkjene e snadder og det var frokost i dag.

På lange turer i villmarka har vi ofte spedd på med fisk til både oss og hunder. Dette er bra for både oss og for hundene. For den som ikke driver fisk og slipp er det også nyttig å utnytte godt fiskebett… Mange ganger har jeg hatt så godt bett på vidda at både bikkjer og folk har vært lei all tilleggsforinga, men det er et luksusproblem.

På lange turer i villmarka har jeg brukt å ha akkurat med hundefor med meg på tur. Tilleggsforinga som gir det lille ekstra har skjedd ved fiske både sommerstid og vinterstid. Det er særlig ørret og røye jeg har brukt. Bikkjene får alt bortsett fra gjeller og innvoller. Ellers går alt ned både hoder og rogn…. Nammy, nam.