Full dag

Noen av garna mine fisker ikke i det hele tatt. Jeg trur det er maskestørrelsen som er for liten.

Starta dagen med å trekke garn sammen med Gregar og William. Gjorde en nyttig erfaring. 6 garn som jeg har hatt dårlig fangst med hadde jeg satt ut på plasser som er garantert bra fiske. I dag hadde jeg ingen fisk i de garna. Derfor har jeg ryddet vekk de garna og blitt en erfaring rikere.. (Ikke rart jeg sleit litt med fangstene de første par åra. Da kjente jeg verken til fiskeplassene og det var vanskelig å finne ut av. Det var ikke rart når jeg har mange garn som ikke fisker i det hele tatt.

Ellers var dette noen av dagens opplevelser:

Sjølv om jeg hadde lagt ut dei dårlige garna på dei beste fiskeplassene så blei det noen røyer i dag også. Bikkjene får også mye fisk nå om dagen. Hoder, rogn og slikt blir bikkjemat. Til og med Pondus har lært seg å like fisk nå.
I dag blei jeg spurt om jeg kunne komme å hente noen jegere litt lenger nord på Tinnsjøen. Dei hadde skutt ein hjort og ville ha transport over vatnet.
Her blei jegerne henta med dagens fangst
Kvelden blei avslutta innover fjellet med bikkjene. Bodik fekk springe litt framme sammen med Prikken. Prikken er kjempeflink som leder, men å gå side kan han ikke. Han skal alltid springe midt i veien og det irriterer meg. Ser ikke ut til at han vil lære det heller. Pondus går greit på side, men det er nesten eneste kommando han kan. Han går som et tog rett fram uansett. (Ja, dersom han ikke finner ut at han skal drikke i grøfta. Så jeg må få til å jobbe med Prikken og side- kommandoen. .. ) Prikken går veldig bra høyre, venstre og står uten frontanker og er flink som bare det, men den side- kommandoen er ikke noe for han. Han liker å gå midt i og kutte det som er av svinger. Det er litt kjedelig med tanke på skispora på vinteren og jeg må derfor jobbe med det.