Litt kaldere på morgon

Panter og Pondus framme på vei hjem til Tinnoset etter dagens luftetur over til Gransherad over Nisi

På morgon har det nå blitt litt kaldere. Det er mulig å ta en trekktur om man ikke er for seint ute. I dag så gikk turen fra Tinnoset til Gransherad over Nisi t/r for at bikkjene skulle få trimme litt. Det var en veldig fin tur. Pondus var veldig heit nå og gikk på litt hardt. (Han rykte i stykker selen sin.) Panter forsøkte jeg også aleine foran, men det blei bare vas. Han går greit foran sammen med Prikken, men både Prikken og Pondus springer bra foran aleine.

Jeg har ellers vært veldig opptatt i det siste. Noen småturer med bikkjene har det vært og en og annen luftetur på stranda. Hals, Prikken, Pondus og Bodik kan gå løse her hjemme om jeg vil lufte dem litt i nærheten og kommer bra på innkalling. Pondus tar jeg ikke sjans på. Han er en slik type som elsker å prøve seg og kan finne på å springe seg en tur for å utforske litt. Stri og full av oppdagelseslyst. Det går ikke.

På småbrukfronten har jeg beiset tilbygget på hundegården, vindskier på eldhuset og kuttet nedpå en del tre for å klargjøre flytting av et bur.

Blir rolig på bloggfronten i et par uker til. Over og ut.