Det gode liv

Å starte og avslutte dagen med fisketur e heilt i orden fe meg. Jeg drømmer ikke om sydenturer sol og strandliv. I dag har lua vært på på morgen og på kvelden og det gjør meg ingenting.

Kanopadling og aurefiske før barnehage e heilt topp, meiner Niri 3 år. Eg e heilt enig. (Klikkbart i stor versjon)

Panter har finni seg bra til rette med flokken i løpet av dagen i dag. Han virker nå trygg i hundegården. Han leiker og går rundt i heile gården nå. Har hatt han mange turer ut av hundegården. Dressurtrening på langline (Spesielt innkalling, sitt, stå og kontakt). Han har også fått gått i bånd sammen med de tre andre (Gå-bak trening). Han er en veldig myk type som ikke trenger noen hard stemmbruk. Kommer nok langt med kun positiv stimuli på den karen. Han er veldig lydhør og smart og kvikk i bevegelsene. Liker å gjøre rett. Dersom han trekker godt så er han absolutt kommando-leder emne, men jeg har ikke testet han noe med trekksele. Jeg har også ønsket at han skal finne seg litt til rette først.

Med eit hundespann i bånd. Kommandoen «gå bak» er en viktig kommando. Panter lærer av de andre. Best er Hals på dette. Prikken er også ganske god, men Pondus er en distre nøtt. Jeg veksler på å gå, springe og skifter ofte retning slik at de alltid lærer å måtte ha fokus på å være bak meg. Staven er kun til korreksjon på sidene. Holder jeg staven på siden med lyden: «tsjjj» så veit de at de må følge med….
og så syns eg det e ok å avslutte dagen slik som dettan au