Og slik gjeng nå dågån

Det kan regne og vørå kaldt. Eg bryr meg ikkje. Fe når ein får pressa inn aurefiske, kanopadling, hundetrening, gårdsarbeid sammen med ungane og tomling på snekkerverksted på samme dag. Da kan man ikkje klage. Slik e det med den saken!

Dagens treningstur gjekk i nærområdet. Det var meir en dressur- øvelse enn utholdenhet da det var ikkje mange kilometrene. Absolutt alt fungerte i dag. Både bading og hundemøter gikk helt etter boka. OPPTUR! Jeg forsøker å være litt uforutsigbar i treninga. I dag kjørte vi inn steder vi aldri har kjørt for kun snu etter noen hundre meter. Alt for å terpe kommando SNU og nye øvelser. Bikkjene har aldri kontroll på lengden på tur eller hva vi holder på med. Mye snirkelkjøring på dagens korte tur. Alle bilder er klikkbare i større versjoner (Som vanlig)
Med sparkesykkelen på stranda på væringen. Bikkjene gikk bare helt utrolig bra i dag. Alt av lydighet fungerte veldig bra. Vegkryss, bikkjemøter, snuinger og mye mer på dagens tur, samt litt andre utfordringer for mitt lille hundespann. For eksempel når man skal gå fra et spann som står på kommandoen «STÅ» uten anker. Alt slikt er terping. Jeg jobber en god del med dressur, langline og mye godbiter på gården. Små økter på 5-10 minutter. Viktigst er kommandoene, STÅ og KOM. Men en leder må lære mye mer enn det. Jeg veksler mellom Pondus og Prikken aleine foran. Da ser jeg veldig lett når det er noe som ikke er riktig. I dag var faktisk Pondus flinkere enn Prikken når det kom til nærhet til vann.
Pondus har lært og var best av alle når det kom til nærhet til vann i dag. Belønning av å gjøre som sjefen vil er bading! YOHOOO! Deilig! Fra Væringen
Rydding på snekkerverksted i dag i sprutregnet. Har mange prosjekter her inne som eg ikkje har jobba med nå på sommeren. Heldig e eg som har så mykje å nøkå med!
Eg skal utvide hundegården med en liten gård tilslutta den jeg har i dag.
Jammen blei det ikkje tid til litt kvistkjøring til min tre år gamle sønn store begeistring. Han likar traktorkjøring.