Å løvå intenst

Det gjelder å løvå intenst. Å få klemt mest mulig inn i livet av upplevelser og det man vil  fylle det med. Me har ein sjanse. Da gjelder det å mest ut av den tida man har. Ordtaket: «man er sin egen lykkes smed» er ikkje så dumt. Man har regien på eget liv. Man avgjør sjølv håkken ein ynskjer å vørå og hått ein vil drive med. Eg vil fylle livet med litt annet enn fjernsyn, sydenturar og mat som gjer meg feit.  Tid med familie og naturen setter eg høgt. Samt å fylle livet med ulike utfordringar på ting eg ikkje kan.

Niri og Prikken i kanoen i dag. Bildene er klikkbare i stor versjoner

Starta dagen i dag med barking av to stokkar på strånda i regnvær sammen med Niri. Så blei det kanopadling på Prikken og Niri. Tyri fekk seg au ein liten tur i båten. Det blei to bål i dag. Under bål nr. to kom Storegut forbi på sesongens fyrste tur. Den kjører i heile sommår. Det er stor stas.

Tyri på sin fyrste kanotur (?). På veg innatt
Stor stas med Storegut

Avslutta dagen med treningstur i Kålidalen sammen med Yngve Lindvåg. Eg har fått min nye sparkesykkel nå og var klar for å trene litt. Stor fordel å trene litt sammen med andre. Bikkjene blir sosialiserte og man får trent på møtinger, forbikjøringer og diverse. For å ikkje snakke om kommandoen «stå» uten å bort å helse… Alt gjekk bra. Det blei 17km i dag.. Veldig moro. Takk fe turen.

Prikken, Pondus, Hals og eg til venstre. Yngve, Freia og Odin til høyre. Hals syns tre år gamle Freia var sexy! Den kåte gamle grisen.
Trente på forbikjøringer, Kjøring ved siden av hverandre og diverse på dagens tur. Ikke noe tull. Gøy!
_DSC7236a
gamle Hals forelsket seg på turen. Her bak sammen med Pondus, mens Prikken sitter framme. Foto: Valeria Lindvåg
_DSC7269a
Trente en del på å springe ved siden av hverandre. Det gikk veldig fint. Vekslet mellom å kjøre Pondus bak med Hals og framme med Prikken. Pondus var veldig flink og lite interessert i om de var flere bikkjer med på tur. Bra! Hals var veldig interessert i å springe kinn mot kinn, da han har funnet sin nye store kjærlighet den gamle grisen.: Foto: Valeria Lindvåg