Og slik gjeng nå dågån 

gamlestugo i dag. 5 furu igjen før kvistrydding. Trykk for stort bilde.

Bjørka har sprotte og epleblomsten e i ferd med å sprette au. Det gjeng i det samme. Hogsten foran gamlestugo pågjeng fortsatt. Har nå 2 furuer igjen som eg skal barke og legge nedpå. Dei tre siste blir til ved. Må kjøre litt kvist og flytte litt rundtstokk også og legge dem til tørk.

Og her er altså området som eg har hatt hogst i januar og nå på våren.. Det begynner å hjølpe på dette området nå. Trykk for stor versjon

Etter at denne jobben er gjort så må eg høgge 5-6 bjørk til før eg gjer meg med hogsten. Da er det klart for rydding av kvist på heile området. Har ein kompis som da kan komme med gravemaskin i løpet av sommårn og grave opp stuv. Da blir det veldig fint!!!! Har også ryddet kjeller og kjørt vekk søppel med meir i dag. Skal snart gje meg litt med dette arbeidet til fordel for litt bikkjetrening….. Over og ut.

Slik såg det ut på Moen mai 2011. Dokumenterte hogsten som me hadde på Moen. Me overtok småbruket i høsten 2010 så det har gått unna sida den gong. På den tida hadde eg ikkje begynt å blogge så mykje om Småbruk- aktivitetene, men tok heldigvis ganske mange bilder så eg har dokumentert prosessen.