Holdt på å drepe meg sjølv ut frå fjellet i dag

IMG_5142-0Tok med Pondus og Prikken innover til Tjønnstul i dag. Hadde med nokre varer fe Pappa og ein sekk hundefor. Brukte et Paris sklibrett med et stivt drag. Dette funker veldig bra når bikkjer har lært kommandoen «gå bak!» , men det krever litt trening. Gjerne på barmark med tautrosse.  Pondus er sterk som ein bjønn og har mye å lære. Trekker som ein vill hest og vil nødig gå bak eller lette på tempo. Må dra meg fram før jeg får de til å gå bak. Det gikk på et vis, men det var galskap. Burde hatt brems på turen og ikke kun anker.

Hals fikk være hjemme i dag, da eg hadde lyst å teste Pondus med stivt drag. Sterk i hodet som han er gjorde det han ingenting. Bortsett fra ved starten på Venås da han trakk pulk, ryggsekk og hundefor langt ned i skråningen før me kom kånn avgårde.

Formen min er stigende etter nokre dågår på antibiotika. Skal ikkje gå inn på den annet enn at eg e glad at det gjeng an å lufte seg litt smått igjen. Om et par dågår så håpar eg å vørå i samme form som tidlegare. Over og ut!