Fin flokkdynamikk, snekkerverksted og snøvær

Pondus har virkelig tilført noe nytt i vår lille flokk. At han er så trygg, bestemt og dominant har komplimentert flokken på en fin måte. Nå er jeg ikke akkurat glad for at han forsøker å ri på Hals, men både Hals og Prikken ser ut til å trives over å ha fått en ny sjef i hundegården. Det har på en måte gjort de to litt tryggere. Hals og Prikken er to myke karer. Samtidig håper jeg at den rolige og fine adferden til våre to andre kan lære Pondus litt folkeskikk. Han er jo en unghund og må få plukket av han Paradise-hotel taktene. Går ikke an å bruske med fjæra hele dagen. Må jobbe!
_DSC2961-2 _DSC2957-2På dagen i går tok jeg Pondus med på en tur aleine. Dette kan han ikke fra før og han trakk heller ikke veldig godt aleine. Noe annet hadde jeg heller ikke forventet. Sammen med en hund så er han som en hest, men aleine? Nå forsøkte jeg kun med snørekjørerline og sele. Erfaringsmessig så funker det best med hardere forhold og en pulk bak. Det virker som de blir litt trigget av lyden. Allikevel trur jeg han skal få lært seg dette fint etterhvert, så jeg er ganske rolig på dette.

_DSC3019-2

Hundegården i går kveld. Har foreløpig kun to hundehus så gutta bytter på litt. Særlig Pondus og Hals ligger ute. Jeg har tak over noe av hundegården så det går bra. Må snart hive meg i snekringa og lagd et tredje hus.

_DSC2996-2Avsluttet kvelden på snekkerverkstedet. Har en sak jeg må få gjort ferdig i løpet av et par dager. Kommer tilbake til det.

_DSC3009-2Veldig koselig å bruke noen timer inne på verkstedet og jobbe litt på kvelden. Fyre i ovnen og kose seg med litt trearbeid.

_DSC2984-2

I og med at jeg har mista mobiltelefonen på fjellet så blir det ikke så ofte oppdateringer utover. Jeg blogger og legger de fleste bildene direkte ut fra mobiltelefon. Alle bilder som er merket med dato i den siste tiden kommer direkte fra mobil. Kan fortelle litt om det seinere. Jeg har også «pusset» opp designet på bloggen min. Det var på høy tid. Jeg har nå 1460 innlegg på bloggen min og har ikke gjort noe siden jeg rundet 1000 oppdateringer. Så det var vel greit med en ansiktsløftning. Håper det blei ok? Menyene er på høyre side.

Over og ut.