Ein liten oppdatering

Jeg har ikke vært så opptatt med bloggen i det siste. Skylder på småbarn-pappa tilværelsen. Har brukt en del tid på både kartstudier og verksted. Har blant annet repreparert på ei padleåre. På turfronten har det vært magert. Det blir mest med drømmene. Hadde planer om ei bålnatt, men den blei byttet ut med et forsøk på å få Tyri til å sove på natta.

Bikkjene har fått halm i hundehuset nå og det nærmer seg vinter. I Kålidalen er det vist nok spark / sledeføre.

Jeg har fått skomaker Andersen til å sy fire stålringer på ryggen til hver kløv. Jeg bruker Kennel sine kløver. Jeg har klippet av topplokket. Bruker plastkanner i hver kløvtaske. (Se her: http://villmarkshistorier.no/2013/07/05/klov/)

Jeg sliter litt med å klare å få kløvene tunge nok i forhold til kapasiteten til bikkjene. Planen er at de fire ringene på ryggen på kløven skal muliggjøre å spenne teltet på bikkja. Teltet veier noen kilo så det er god hjelp. Testet dette med Prikken i dag. Kun 5kg kløv. Ville gått bedre med tyngre kløv da den blei litt topptung i dag. Dersom hver bikkje bærer såpass så kan jeg gå ned på sekkstrl. Har litt lyst å ha mulighet til å gå lettere, lengre og raskere på egotripp turene.

Se også disse:

1.) http://villmarkshistorier.no/2012/10/16/tips-til-kloven/

2.) http://villmarkshistorier.no/2013/07/08/aure-pa-over-3-kg/ /

IMG_5271.JPG

IMG_5273.JPG

IMG_5272.JPG