Tur og hverdag side om side

Tilbake på Tinnsjøstrånda er livet ganske vanlig. Står opp om morran. Koker kaffi. Kjører unger i barnehagen. Har jeg fri fra jobb så er det tilbake til småbruket. Det er nok å ta seg til. I dag har dagen gått med til grunning av treverk på veranda på huset. Det vil si jeg har grunnet litt og Cecilie har grunnet vesentlig mer. Jeg har da trillet Tyri i vogn i nabolaget. Kvelden gikk med utenfor huset. Gregar og hans søskenbarn avsluttet med Lars Monsen- blings: Makrell i tomat og Monsen på nett-brett. Jeg avsluttet noe seinere. For øyeblikket venter min kano og mine garn på at vinden skal løye. Og løyer den ikke i kveld så venter jeg til i morra. Båten har jeg ikke satt på vannet ennå.

_EP_6272

Jeg har ikke fått frest fra meg en svetteperiode i naturen på flere dager nå og merker at jeg begynner å bli krevende å bo sammen med. Så jeg burde vel fått på meg treningsdressen og tatt med meg bikkjer og ut å springe på tampen… Får se om tiltaket holder.

Lastet også inn noen bilder fra sist tur på pcn…  Her er et stemningsbilde rundt bålet på sist tur.

PS: Jeg sliter fremdeles med kvaliteten på bildene på bloggen. Av en eller annen grunn blir bildene uskarpe. Trykk på bildet så får du se hvordan de skal være… Jeg veit ikke hva som er feil, men det erger meg.

 

_EP_6143