Er det plass til flere telt?

Stemningsfullt på Tinnsjøstrånda i dag. (Trykk fe stort bilde) Dessuten ein fin dag fe å rydde i kjellaren.

_EP_0523

Er det plass til flere telt? Eller er det i det hele tatt nødvendig, vil kanskje noen spørre seg. Og sannheten er jo også at det er ikke alle disse teltene som blir brukt like flittig. Men er du en aktiv friluftsmann over mange år, så har hyllene lett for å fylle seg opp.

Alle friluftsfolk veit at ulike telt for ulike turer og formål. I hylla mi er følgende fra v. oppe: Hilleberg Saivio (2 personer telt vinter- litt tungt sommerstid, men funker også da). Hilleberg Nallo 2 GT (Aleinetelt vidda sommerstid), Hilleberg Unna (Lettere fjelltelt, men uten fortelt og jeg foretrekker ofte dette i skogsterreng kombinert med tarp), Hilleberg Staika (Aleinetelt vinterstid eller to-mannstelt sommerstid- Dette har blitt hyllefyll), Hilleberg Atlas (Stort sommerstelt/ Basecamp-telt- brukt kun en gang. Selger dette til halv pris om noen er interessert)

2.hylle: Lavvohylle- Her ligger to stk Helsport lavvoer med innertelt. En 4-6 manns utslitt, men ikke hjerte til å kaste det og en 8-10 manns (lite brukt)

Nederste hylle: Ulike pop-up telt for naturfotografering. De siste årene kun brukt på skogsfugl- leiker.

Hilleberg Saivo begynner å bli veldig slitt og jeg har derfor begynt å sikle på et nytt fjelltelt. Bergans Helium Dome 3 manns telt er et av teltene jeg vurderer.