Årets fyrste sjo

Årets fyrste sjo kom 7.november. I nokre vikur har me sett sjoen ligge kvit på fjella rundt Gransherad. I dag til morgon låg det eit lite lag og seinare kom det i kraftige sjobyger.

Sjoen kjem alltid til unganes store glede. (Og meg sjølv inkludert må eg innrømme. Når sjoen kjem så blir det lysare ute og det minner om den fine tida med skiturar i fjellet.

– Snart kan me pilke, sa Gregar i dag tidleg. Eg tenkte meir på å rydde litt ute. Fe i haust har me hatt det travelt med bygging av ny veranda. Uppussing av eit soverom og ei tv-stue i 2. etg. Samt bytting av vindu i heile huset og eit vaskerom. Har att vaskerommet og listing og foring av eit vindu.

Men nok om det. Eg byrjar bli møkk lei alt som heiter uppussing nå . Tankane gjeng til bikkjegården og friluftsliv. Fornøgd e eg allikevel med det siste halve året. Der eg har hatt mykje fri frå arbeid gronna fedrekvote.

Og moro e det da å følgje litt med på min blogg. Fe der dokumenterar eg det som skjer på småbruket og i friluftslivet kånns. I dag tok eg au eit 360 panorama bildet frå bergknausen foran huset som eg blogga mykje rondt i juli. Sjå bildet her: http://360.io/Jd8. Og her er eit bilde frå samme plass tatt i sommer: http://360.io/skYmfe (Det e best å sjå panoramabildene på lesebrett eller smartelefon med gyroscop.)20131107-102810.jpg

Alyy kanoeane fekk au kommå onder tak i dag.

20131107-102823.jpg

Og så fortsetter det å lave ned20131107-105400.jpg