Fotoalbum

Noko må ein gjørå når ein stend upp klokka halv seks om morgon og i dag fant eg fant eit gåmmålt fotoalbum. Eg e heldig slik at fattern var ein ivrig fotograf. Så eg har forholdsvis mange bilder frå barndommen som for lengst e viska ut av minnet. Eg har kun fragmenter av minner frå mange turar og upplevingar frå denne tida. Det e fint med fotoalbum slik at dei inneheld både tekst og bilder. Slik blir man tatt tilbake til ei anna tid. Det blir nok vanskelig fe ungane kånns å pløye seg gjennom gigabyte og titusenvis av bilder.. Ofte uten tekst.

Fattern har au ein 2-3 tusen dias liggande. Dei har me planer om å digitalisere slik at fleire kan få glede av dei. Nå støvar dei ned. Men fyrst må me ramme om alle bildene til glasslause rammer og det e ikkje ein jobb som eg gler meg tell.

I dag var det 1983 som var framme i fotoalbumet. Det var eit bra år ser det ut tell med skiturar, leik, bålfyring, skihopp og fotball.

20130801-072120.jpg20130801-072140.jpgGransherad idrettslag miniputtlag i 1983 gjeng det gjetord om. Det var eit sterkt fotball- lag. På slutten av sesongen låg med nederst på tabellen med ein målforskjell på 5-98! (Eg huksar at me jubla stort fe dei 5 måla me fekk)