Sur dag og barmarkturene er i gang igjen

20130428-163142.jpg

Det er fremdeles kaldt og lite som minner om løvsprett i Telemark. Men det har begynt å bli ganske bart i terrenget nå og mitt nærområde lokker til treningsturer med bikkjene igjen. I dag var Hals og jeg ute for å se oss litt rundt. En liten rundtur på 5,5 km i Tinnsjøliun gjør godt for blodpumpa og det er fin trening for ryggen som begynner å falle på plass igjen nå. Dette er ein av fleire treningsturer i nærområdet som jeg liker å ta. Veldig fin natur!!!

20130428-163207.jpg

Naturen varierer fra bratte berg med dvergfuru, åpne skrinne bergskorten med grovere furu, frodige bekkedaler med jerpe og nedfallsgran, stupbratte lier og fjellhyller å gå på… Koser meg veldig på disse turene. Og veldig fin trim.

Hals og jeg droppet trekksele og tautrosse i dag.. Bare gikk å koset oss i den kalde varlufta. Noen snøflokser kom også på turen..

Det er bare tida som holder meg igjen fra mye lengre turer i liene. Gleder meg til det blir bart og håper å få tid i år til å ta meg noen skikkelige turer innover liene og at ryggen kommer seg videre..

Straks tilbake..

PS: Fant forresten restene / fjærdrakta etter ein tiur i skogen i dag. Så hønsehauken har i alle fall fonne litt i påsan i løpet av vinteren…

20130428-163307.jpg