Om Gransherad, Hals og Fant i Kålidalen og møte med Pus

Dette er Gransherad. Nede i skuggen ligg bygda. Lenger nord ovenfor Nattejuv, i sola, (Toppen midt i bildet) ligg Tinnoset. Man ser Tinnsjøen og Moen på bilde. Det var kaldt i dag og eg tenkte å ta et par panoramabilder. Det høgste fjellet i bildet heter Venåsfjell. Dalen innover til venstre, frå Tinnoset, er Kålidalen. Omtrent midt i bygda ligg sjukeheimen som eg arbeider på for tida. Der arbeider eg i døgnstilling (12timer aktiv/12timer passiv). I gjennomsnitt har eg to døgn i uka. Me har ei ledig sjukepleiarstilling nå om dagen. Eg kan reklamere litt fe den i ein seinare bloggpost, men om du e sjukepleiar og upptatt av friluftsliv bør du merke deg dettan.

_EP_3267
Utsikt mot Gransherad– klikkbart i stor versjon

Dette er Hals og Fant på tur i dag. Følte at jeg hadde så mye kontroll at det ikke var farlig å prøve begge bikkjene. Det blei mindre trening på meg i dag og slik sett er det nok bedre med ei bikkje nå som jeg skal trene opp ryggen. Gikk frå plan til Steinsarmen i dag.

_EP_3487
Hals og Fant

Her har bikkjene kommi tell Tjønnstul

_EP_3383

Dette er Jakki. Slik ein staseleg husky som Eldbjørg Kåfjell har her. Dette e ein skikkelig robust kar av den typen husky som eg e ute etter. Husky med gr. landshund kropp. Stor og flott. Mulig med må tell med ein parring om eg ikkje fær tak i. (Tips meg gjerne). Eldbjørg og bikkjene møtte me på plan. Det var bærre stas.

_EP_3563
Dette er Jakki. En flott alaska husky

Dettan e pus. Gregar fekk den i dag frå Anne Lise og Karianne Bratterud. Det var skikkeleg stas og den fant seg fort til rette på Moen. Blir nok fleire bilder av denna framover.

_EP_3596

PS: Bildene e klikkbare i større versjoner

PSS: Det kjem bloggrull over blogger som jeg anbefaler litt seinere. Har ikkje hatt tid med slikt ennå….. Takk allikevel til døkkån som har linka upp bloggen min..