Truger og ski i dag

20130119-131554.jpg20130119-131609.jpg

Vi våknet til klarvær og fint kaldt vintervær i dag. Det blei dobbelt stilongs i dag for å sitte inne hele dagen kom ikke på tale. Jeg har fått beskjed om å trene og har startet arbeidet med dette. Jeg ønsker selvsagt tilbake i full jobb så raskt som mulig (Pr. i dag er jeg i gradert sykemelding). I dag har jeg vært på første skitur. Det blei en veldig kort tur på 8 km. Fra Venås til Grastjønn- tur retur. Der turte jeg ikke gå lenger fordi det betydde bakker på tilbaketuren og jeg har fått klar beskjed om å ikke falle da det må gro en mnd til. Dette er jeg glad for nå for ryggen kjennes stiv og er litt smertefull etter turen. Så nå er jeg litt usikker på om det var bra eller ikke.

8km på ski er normalt sett ingenting for meg og det var derfor veldig rart å kjenne at jeg var så sliten i ryggen etter turen. Jeg tenker på om jeg mulig må avvente ski en uke eller to til, men det får jeg vurdere i morra. Dersom jeg er veldig stiv og klein i morra skal jeg være litt forsiktig med ski et par uker til. Nå var jeg også på truger oppover Tinnsjøliun i dag, fordi jeg måtte hente skia i skogen der jeg skadet meg før jul. Kanskje det blei for mye på samme dag.

To bikkjer var selvsagt helt uaktuelt i dag, så Hals fikk stå hjemme. Det var Fant som blei med på turen i dag. Han kan ikke trekke aleine og ikke med stivt drag så jeg tenkte like godt jeg kunne lære han dette i dag. Godt hjulpet av to fulle lommer med hundegodterier og møtet med huskytispa Siri, til Elbjørg Kåfjell. De siste par kilometerne travet han raskt og fint med stram line. Noen kjempetrekking var det imidlertid ikke. Og de første kilometerne gikk han ikke foran å trakk i det hele tatt. Men Fant kom seg veldig bra i dag og en passering av en sint Risensnauser klarte han også med glans. Så kanskje det går rette veien?

Fant løper så vakkert at det er en fryd å se på. Et nydelig steg og trav i høy fart, men han er kun god til å springe. Trekking er dårlige greier. I alle fall aleine. Så vi får se hvordan det utvikler seg. Om jeg har flaks så kan jeg prøve meg med begge bikkjene på seinvinteren.. Og Fant han kan ha mye igjen for aleinetreninga..

20130119-161540.jpg

20130119-161530.jpg