Slik fungerer VILTKAMERA

20130115-102947.jpg

Det tikker stadig inn meldinger på telefonen min med bilder tatt fra MMS- viltkamera på åtet. Dette kamera kjøpte jeg på nettet og sammen med et batteri fra biltema har det nå stått ute i flere måneder og fungert prikkfritt. Tanken var at kamera skulle brukes til å overvåke åteplass for kongeørn og hønsehauk, men så klarte jeg å brekke ryggen og da har jeg ikke vært kar til å være oppe på åteplassen. Verken for å fotografere eller måke fram åtet.Litt moro er det da at det tikker inn MMS bilder fra Mikkel rev som stikker innom for å få seg en matbit…Det var 10 uleste meldinger på telefonen i dag tidlig.. Alle med bilder fra viltkamera…

Så fort prisene detter kunne jeg tenkt å ha flere slike kamera ute.. Et tips er imidlertid. Du trenger SMS- kort som kan sende gratis MMS meldinger.. Jeg har også satt inn kamera på kun ta et bilder pr. minutt før det løses ut igjen..Det er en fordel om du ikke er ute etter gode bilder, men ønsker overvåkning av et åte eller foringsplass..

20130115-103017.jpg

Litt off topic: Men om det er noen wordpress- bloggere som leser dette innlegget. Hvordan kan jeg bestemme hvilket av disse to bildene som skal vises på forsiden???? Takknemlig for svar.