Fra Alaska til Telemark

_MG_5275

_MG_6269

Jeg har lenge lovet meg selv å få gjort noe med bloggen min. Nå er den altså oppe å går i wordpress. Håper dere liker den og at dere følger med videre…

Villmarkshistorier.no startet i 2001 (Såvidt jeg kan huske). Den begynte faktisk som en blogg den gangen også, men flere år siden blogg- begrepet var et faktum. Jeg hadde lyst å fortelle litt om natur og naturopplevelser. Fra 2004/2005 ble det for mye turliv til at det blei noe særlig oppdateringer, men etter at blogg- tjenestene ble bedre, blei det også lettere å holde siden oppdatert, uten å knøle for mye ved datamaskinen. I bloggformat slik vi kjenner det har jeg holdt på siden 2009 og postene ligger også her på denne bloggen.

Jeg kommer til å fortsette med min naturformidling både fra mobil og fra kamera i tiden som kommer. Første post i wordpress- format blir med et arkivbilde fra Alaska. Stor opplevelse når disse bamsene jaktet laks!! Fremover kommer nok de fleste oppdateringer fra mitt nærområde. Det får bilde nr. 2  vise (Det har jeg også vist i en post tidligere, syns jeg huske). Det er tatt 10 meter fra stuevinduet på Tinnoset. Mine drømmer går for det meste i de nære områder. Dette snakket vi også en del om i Alaska kan jeg huske. At livet går i ulike faser og at vi har ulike drømmer er naturlig. Fra min side blir det derfor mange oppdateringer fra «småbrukerlivet» på Tinnoset.

Hyggelig om dere følger med videre