Blogginnlegg nr. 1000

Blogginnlegg nr. 1000Blogginnlegg nr. 1000 Blogginnlegg nr. 1000 Blogginnlegg nr. 1000 Blogginnlegg nr. 1000 Blogginnlegg nr. 1000Jeg har nå rundet blogginnlegg nr. 1000. Hele 814 av disse har vært til feltbloggen fra mobiltelefon. Siden 2009 har jeg brukt å poste et bilde nesten daglig fra ulike ting jeg holder på med i nærområdet. PC har jeg ikke hatt mye tid med siste par åra og slik så har mobilbloggen vært som en verdifull almanakk for meg. Det sier seg selv at med 1000 oppdateringer er det ikke alle som er like interessante i øyeblikket, men når jeg går tilbake et år for å sjekke denne «almanakken» så er det morsomt i alle fall for meg selv. Her finner jeg stort sett svar på det jeg lurer på. Enten om det er årets første snøfall, når isen lå seg på Tinnsjøen, eller hva vi gjorde april 2010..

Jeg har hatt størst glede av dette selv (såklart), men jeg har også fått noen tilbakemeldinger fra andre som har hatt glede av å følge med på livets små trivialiteter fra småbruket på Tinnoset. Og bloggen står i sterk kontrast til rosabloggerne om ikke annet. Her har det vært høyt innslag av bygdepoesi og granbar.

Bildene denne gangen er Gregar som kjører sin første tur aleine med en hund. Det var han veldig stolt over. Det kommer helt sikkert flere oppdateringer i året som kommer både i denne bloggen og i feltbloggen. Hyppigheten kommer nok til å være stort sett daglig i feltbloggen og litt sjeldnere i denne. Det kommer nok til å dreie seg mye om friluftsliv, hund, småbrukarliv, fiske, ved og det jeg holder på med. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer og hilsninger både på facebook, i bloggen og på mail. Setter pris på det..

Og så gjenstår det sjølvsagt å ønske alle Godt Nytt år.