Treningstur

Fant, Hals og jeg var på treningstur i nærområdet igjen i dag. Ryktene forteller at det ligger snø ved Bolkesjø og austover, men det blei tørrtrosser og barmark på oss i dag. I sekken tok jeg med sag og øks. Ville kviste litt før snøen legger seg i terrenget.

Bikkjene og jeg har noen runder som vi går oftere enn andre. En av rundene tipper jeg at er omkring 7km grunnet at jeg bruker omkring 1,5 time på runden og har da en fart der jeg må jogge litt, ellers rask gange. Det er nemlig slik at det går litt unna når bikkjene legger i vei. Foreløpig har jeg kun en tautrosse på dem. Hals trekker godt, men Fant jukser fælt. Han skjønner liksom ikke at han skal jobbe skikkelig før jeg kommer opp i joggetempo. – Å, det er trekking vi skal gjøre tenker han da sikkert for da begynner det å gå unna gjennom skogen.

Denne og et par andre runder begynner å bli fine å gå nå. Der jeg tidligere blei kliss våt av villniss og småvokst granskog er det nå fin brei og kvista løype. Tautrosser og utallige turer der oppe gjør at stien begynner å bli større også. I dag kvistet jeg et platå som jeg tidligere ikke har fått tatt. Det gjør at jeg nå kan gå rettere og slipper å gå utenom alt av nedfall og skjørtegraner. Bikkjene sto fint å ventet, mens jeg kvistet vei. Jeg nøyde meg med omkring 500meter med kvisting og rydding i dag.