Dettan gjeng det i

Ettersom vi går mot november så trekker jeg mer innendørs og etter nesten to år uten å bruke pc, foto/video-arkiv syns jeg det er litt gøy å bruke noen kvelder på det digitale verksted igjen. 
Disse prosjektene holder jeg på med om dagen.
1.) Har bestil 12tb mer datalagring på en ekstern raid- kabinett fra lacie. Må gjøre noen datamessige endringer før jeg gjør mer data- arbeid.
2.) Jeg skal endre litt på slideshow osv. Jeg kommer derfor til å lage en ny foredragsbolk med nye bilder, video og dikt. Mye fra Telemark, men også noe fra reiser (Nordkalotten, Alaska, Lofoten).  En bolk fra Nord i villmarka kommer jeg til å beholde. (Har lovet et foredrag i fotoklubben hos Bent Olsen. Skal også holde noe oppdragsbaserte show- næringslivet og skal fortelle litt om det jeg styrer med på Notodden Fotoklubb.
3.) Har planer om å mimre litt i video/foto – arkivet og vise det på bloggen … Får se om det blir noe av. Tenkt litt på dette etter at jeg kjøpte adobe premiere pro til redigering. 
4.) Gamlestugu- Her skal det strøm slik at jeg får jobbet i vinter innendørs.
5.) Fotoprosjekter hjemme. Har en del prosjekter som jeg har planer om å kjøre hjemme i vinter. (Flere typer.) 
6.) Åte.- Nå  må jeg snart opp med viltkamera. Sporsnø nå så jeg kan opp å sjekke. 
7.) Har lyst til å henge opp 2 rådyrlår og 2 fenalår til speking på buret. Dette har jeg ikke rota med før så det gleder jeg meg til. Men må vel gjøre litt reint der inne først. 
Har ikke tid til mer nå. Får oppdatere mer seinere.