Dette skjer på gamlestugo

I sommer blei taket og 2.etg pusset opp på gamlestugo (bilde2). Og så blei vindu i 2. etg byttet i haust. Ny strømkabel er gravd fra huset vårt og fram til stugo…

Så har det vært litt stillstand fordi jeg har jobbet med vindu på snikkarverksted og malt mange tak og diverse hus. Slik må det bli. Man må være effektiv utendørs på sommeren og spare arbeidet innendørs til perioden som kommer nå. Tidvis må man unne seg fri med fiske, fotografering og diverse, men jeg må jo stå på litt for å holde sinnasnekkern unna.

På en regnfull dag som i dag boblet arbeidslysta over igjen og det var på tide å starte trinn to på gamlestugo. 1. etg. skal males. Vegger, tak og gulv. Gamle hull skal sparkles og det skal bli nytt elektrisk anlegg i 1. etg.

Stua i 1. etg har jeg rydda i dag (bilde 3.). Nå er det klart for reingjøring og sparkling.. Håper også å få fikset det elektriske inn på g.stugo, slik at det kan stå på ein liten lunk og slik at jeg får arbeidslys på kvelden.

Går mot vinter nå. Mye skal ordnes. Har ei hytte til som bør males innendørs i vinter. Gamlestugo kommer til å bli stedet for workshoper i fotografering og diverse for dem som har hørt snakk om det. Skal være mulighet å holde ut litt der, sjølv for den som har skikkelig kvae- abstinenser.

Det var i alle fall målsetningen.