Hals inn i huset

Siden Hals har blitt resevert i forhold til meg, har jeg tatt han en del inn i huset med Fenris. Det tøyer han en del opp av, sjølv om han sitter mest på rompa i yttergangen.. Der syns Hals det er tryggest. Han er aldri lært opp til å være innendørs, men han forstår allikevel at han ikke skal gjøre fra seg inne. Kanskje han lukter seg til det?

Hals er en veldig forsiktig type. Like myk som en fuglehund. Litt for mye kjeft kan ødelegge resten av en tur for han. Men så trenger han ikke kjeftes så mye på heller. Han forsøker seg ikke på grensene.

Hals var litt reservert ovenfor meg tidligere også, men det har ballet litt på seg etter at Mivvo kom nedover. Jeg har måttet heve stemmen litt ved noen anledninger og det syns han er fryktelig. Derfor har jeg nå tatt han en del inn i huset sammen med Fenris og det ser ut som han liker det. Han kommer på innkalling og koser en del og halen har begynt å vifte litt igjen.

Mandagen drar Mivvo til sjølveste Miss Grønlandshund: Katinka Mossin. Ho er kjent for de fleste innen hundekjøring. Kjent for å være veldig flink og dyktig med grønlandshund. Det gleder meg at Mivvo skal dit.

Det er godt å sjå at det går seg til.