Livet gjeng i svingar mange

Som jeg skreiv i min oppdatering etter nytt-år, så er fotograferinga mi redusert fra et daglig aktivitetsnivå på flere timer og omsetning på en halv års inntekt. Ned til sporadisk helgefotografering. Jeg er for øyeblikket mer opptatt av å dra på tur med guttungen, brøyte, vedhogst, bålfyring, fiske, bærplukking enn fotoprosjekter.

En av årsakene til dette, skyldes at det kreves mye utstyr som man må drasse på. Dette passer godt i egotrip- faser i livet, men svært dårlig som småbarnspappa. Fokuset blir helt feil også etter at jeg kom hjem fra tur. Dette har gjort at jeg fotograferer mindre, har solgt unna en del fotoutstyr og fotoprosjektene er kraftig redusert til fordel for villmark og friluftslivsprosjekter som er mer forenelig med å være Pappa. 
Jeg har fremdeles et 5dmarkII og et rom fullt av objektiver, stativer og gud veit hva, som alt for sjeldent blir brukt. Jeg finner ikke tid til egotripp- prosjektene en gang pr. uke en gang og jeg velger vanligvis heller ei motorsag enn kamera på pulken (Metaforisk sagt).

Men nå har jeg bestilt meg et nytt kamera. For noen år siden kjøpte jeg G11 i håp om å få et kompaktkamera som kunne gjøre nytten. Da  jeg så at bildekvaliteten ikke hadde god nok kvalitet droppet jeg det og det har ligget i en skuff siden. Nå har jeg bestilt Canon siste kompaktnyhet. Håper å kunne få tatt litt flere bilder, mens vi holder på i Telemark. Dette kamera burde være mulig å ha i lommen. Så nå venter jeg i spenning. Det ser ut som kamera burde komme hit til vedhogsten begynner. Det gleder jeg meg til.

Her er en liten video som viser det nye kamera Canon 1GX. Det blir spennende.