Hundeslagsmål

Det er 7 år siden jeg har hatt slossing i hundegården. Siste to ukene har jeg hatt 4 slosskamper. Den siste gikk litt hardt utover Fenris som fikk veterinærbesøk og lampeskjerm som belønning.

Det hadde seg nemlig slik at Mivvo og Fenris aldri fikk helt tonen (For å si det litt mildt). Nå er det slik at tisper og hannhunder stort sett har kjemi, men altså ikke i dette tilfelle. Dette gjør også at Mivvo tar turen nordover igjen til Nordland og hadde kun en gjesteopptreden i Telemarkskogene. Det er ganske lurt å ha en avtale om mulig tilbakesending om ting skjærer seg, når man overtar en voksen hund. Jeg har vært klar på at jeg ikke ønsker et hundehold, som krever lukkede avdelinger i hundegården, eller flere hundegårder. Bikkjene får ikke lov å sloss og krangle. Det gidder jeg ikke være med på.

Hals syns nok det blir leit at Mivvo ikke kan følge i sporet. Han trenger psykisk støtte sammen med seg. Men det løser seg sikkert seinere. Det får bli en annen hund når det passer seg. En annen ting som også viste seg å være uheldig var at Hals har blitt redd meg etter at jeg har måtte være litt skarpere i kantene. Han er en veldig mjuk hund og tåler dårlig kjefting og skråling.

Nå håper jeg at ting normaliserer seg etterhvert. Fenris koser seg med lampeskjermen inne i varmen. Så får vi se på når vi får neste hund. Det må det bli, slik at Hals får støtte i sporet. Men vi har det ikke travelt, så vi får se når det riktige dukker opp..

Jeg trenger forresten hjelp til å frakte Mivvo fra Telemark til Mo i Rana. Håper noen stiller opp da kjøreturen ikke frister oss veldig akkurat nå.