Ullsåler fra Sara Duoji

Skiskoa mine er Alfa Skarven med Fjell- bc binding. Jeg brukte 75mm binding med Varg sine morgedal sko tidligere, men disse kan ikke sammenlignes med komforten med Alfa Skarven. Etter at BC kom med bindinger som kunne løses ut manuelt foretrekker jeg denne bindingen framfor 75mm. MYE BEDRE!!!
(Kanskje noe å få med seg for de mest konservative).
Inne i skoa bruker jeg ullsåler fra Sara Duodji (Karin Berit i Karasjok). Jeg mener at disse også kan kjøpes på sportsnett.no nå, men er ikke sikker. Siden jeg kjenner Karin Berit og Dag fra min tid i Finnmark bruker jeg å ringe å fylle opp lageret med noen års mellomrom. Disse er veldig holdbare. Jeg bruker også sålene i gummistøvler og andre skotøy vinterstid. Ullsålene til Karin Berit har never inni. Dette trekker til seg en del av fuktigheten og forlenger holdbarheten. Veldig bra såler som jeg har god erfaring med på tøffe og harde turer. 
Og sokker er selvsagt ull. Ett par tynne og ett par halvtjukke. Det passer bra for meg. Og jeg er alltid VEELDIG VARM PÅ BEINA. Det hender jeg må bytte ullsåler og sokker under marsj dersom jeg blir for varm og har svettet for mye. 
Det var dagens tips..