WORKSHOP- SLETTNES FYR UKE 27- 2010

Foto: Smålom som bader i midnattsol er en av mulighetene ved Slettnes på Nordkynn i juli.

Slettnes ligger helt nord på Nordkalotten. Like langt nord som nordspissen av Alaska. Helt ytterst på Europas fastland ligger en Norges nordligste fyr og ett av Norges mest spennende naturreservater.

NORSKE NATURPERLER: Hva sier Tom Schandy om området?

UT I NATURENS INNSLAG FRA SLETTNES HER: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/29043

I juli bader området i midnattsol om vi er heldige med været. Dette gir helt spesielle muligheter for gode bilder og opplevelser.

KART: Slettnes fyr ligger helt nord på Europas fastland


Vis Kart- blogg i et større kart

INNHOLD:
Med utgangspunkt Slettnes fyr står deltagerne fritt til å forme uka med de muligheter som ligger i området. Det gjelder seg fuglefotografering, landskap, macro, folk og miljø. Ja, til og med fiskestanga kan være verdt å ta med seg for de som ønsker å loffe innover vidda.

Inne på fyret vil det bli mulighet for faglig påfyll og kreative diskusjoner og samspill, samt planlegging av utflukter o.s.v.

Vi vil ha biler tilgjengelig for å oppdage flere områder på Nordkynn og vi arbeider for at deltagerne skal få mulighet til å komme seg ut med båt i området om været er bra.

NIVÅ:

Workshopen passer uansett nivå. Nybegynneren vil kunne få faglig påfyll innenfor: Blender, lukker, iso, histogram, hvitbalanse, lysmåling, autofokus, fotografering med RAW, o.s.v. inne på fyret, mens erfarne fotografer bruker denne tiden utendørs i naturreservatet. Akkurat hvordan vi former dette underveis avhenger også av deltagernes ønsker og nivå.

Workshopen gir muligheter for diskusjoner og samspill rundt temaer som landskapsfotografering, komposisjon, panorering og mye mer. Vi vil også gå innom bildebehandling med programmene lightroom og photoshop.

PRIS:

5900,- pr deltager (Inklusiv overnatting)

Dersom du ønsker å delta send en epost til: tyrivarmeATvillmarkshistorier.no . Det kan være en fordel å melde seg på tidlig, da jeg veit at initiativtagerne kommer til å avvertere dette i ulike medier og tidligere samlinger på Slettnes har vist seg å fylles raskt.

Jeg gleder meg som en unge til å komme til Slettnes og fotografere i midnattsol. Jeg ser fram til mange ulike typer fotografering, men også det sosiale på kveldene sammen med folk med felles interesser. Etter påske kommer jeg med mer informasjon om den andre Workshopen på Nordkalotten til sommeren. (Dersom jeg klarer det kommer den til å bli arrangert i uke 28)

Min hjemmeside: http://villmarkshistorier.no –Min offentlige blogg:http://villmarkshistorier.blogspot.com — Min mobile blogg:http://villmarkshistoriermobil.blogspot.com — Youtube:http://youtube.com/villmarkshistorier — Twitter:http://twitter.com/janeilert –Klikk: klikk.no/friluft