Workshop på Nordkalotten under planlegging og en utstilling i Telemark til høsten.


Canon EOS 20D. EF: 500mm f/4. 1/15 sec @f/4,5. 6. juli 2007 i Pasvik.

Jeg jobber innendørs det meste av tida de siste dagene med svart/hvit- foto. Jeg forbreder en utstilling til høsten og den skal inneholde minst 15 stk naturbilder i sort/ hvit trykket på baryttpapir. Det er utfordrende å arbeide med sort/hvitbilder og natur.

WORKSHOP PÅ NORDKALOTTEN TIL SOMMEREN!

Jeg planlegger i disse dager 2 stk workshop på Nordkalotten til sommeren. Den ene kommer til å arrangeres på Slettnes- fyr i Gamvik kommune i uke 27. Det blir 12 stk med meg og det er satt av 10 plasser. Pris 5900,- pr pers inkl. overnatting ei uke på fyret. Mat spleiser vi på. Vi kommer til å avvertere dette utover, men dersom det er lesere av bloggen som vil være med så gi meg et hint så skal jeg holde av.

Sannsyneligvis blir det en workshop i Øst-Finnmark også i sommer i samme prisklasse. Det blir i tilfelle Varangerområdet og sør til Pasvik som blir i fokus. I de områdene kjenner jeg til svært gode områder for fotografering. Jeg kommer tilbake til detaljene på alt dette seinere i bloggen.

Til høsten planlegger jeg å gjennomføre en workshop i Telemark i forkant av villmarksdagene på Notodden.

Jeg kommer tilbake til innholdet i disse workshopene i løpet av noen uker.

HARE I LYNG

Bildet ovenfor var et bilde jeg har hatt lenge i arkivet. Det er ikke publisert tidligere. Det blei tatt på en tur i Pasvik i juli 2007. Jeg oppdaget denne haren som begynte å trykke i lyngen. Jeg lagde en del lyd på avstand slik at det fikk trykke godt og så nærmet jeg meg den lille tassen.

Bildene ble tatt på noen få meters hold. Jeg hadde kunne bruke andre objektiver, men valgte 500mm og trekke meg litt tilbake for å få dette uttrykket. (Jeg kunne gått helt fram til haren slik den trykket). I ettertid har jeg forbannet meg selv at jeg ikke tok noen vidvinkelbilder samtidig, men det tenkte jeg ikke på i farten.

Håper pusen faller i smak.

Min hjemmeside: http://villmarkshistorier.no –Min offentlige blogg:http://villmarkshistorier.blogspot.com — Min mobile blogg:http://villmarkshistoriermobil.blogspot.com — Youtube:http://youtube.com/villmarkshistorier — Twitter:http://twitter.com/janeilert –Klikk: klikk.no/friluft