På skogstur med NRK

Foto: Fenris fant raskt tonen med Helge Søfteland og sjarmerte selvsagt NRK journalisten.

Helge Søfteland i naturredaksjonen i NRK var et trivelig bekjentskap i skauen i dag. Vi var på en tur i område for å gjøre opptak til Naturens verden. Det kommer i romjula (Søndag 3. juledag på NRK p1 klokka 0900-1000)

Vi snakket om løst og fast. Vi var også på åteplassen og lå ut kjøtt til kongeørna. Kongeørna er nå observert på åteplassen, men jeg har ikke overnattet der ennå. Det var imidlertid mye sportegn som vitner om svært høy aktivitet. (Dersom vi har bilde på viltkamera skal jeg legge det ut i mobilbloggen før nyttår)

Det kommer mer regelmessige oppdateringer i begge bloggene over nyttår. Årsaken til at jeg har oppdatert så lite i desember skyldes at jeg har arbeidet mye som sykepleier denne måneden. (I år har jeg arbeidet noen og åtti dager som sykepleier. Neste år planlegger jeg omkring 50 dager i hvit pysjamas, mens resten av tiden som naturfotograf.) Det betyr at det blir mer naturstoff i året som kommer.

Benytter anledningen til å ønske alle God Jul. Jeg kommer snart tilbake.

Programmet kan høres som podkast her: http://podkast.nrk.no/fil/naturens_verden/nrk_naturens_verden_2009-1227-0903_42333.mp3?stat=1&pks=42333

Min hjemmeside: http://villmarkshistorier.noMin offentlige blogg: http://villmarkshistorier.blogspot.com Min mobile blogg: http://villmarkshistoriermobil.blogspot.com Youtube: http://youtube.com/villmarkshistorierTwitter: http://twitter.com/janeilertKlikk: klikk.no/friluft