Cecilie på forsida av Villmarksliv igjen

 

Foto: Cecilie pryder forsida i julenummeret av Villmarksliv i år, som i fjor. I fjor var det et bilde av telt og bål med Cecilie og kaffekjelen. Denne gangen ble det et portrett.

Jeg har ikke vært så aktiv med artikler i Villmarksliv, siste året. Det var derfor en overraskelse for meg, når en kompis lurte på om Cecilie var på forsida Villmarksliv. –Trur ikke det, sa jeg, men han hadde vistnok rett. Et kuldeportrett fra Anarjohka ble vist nok forsida denne gangen. Cecilie har vært på forsida av magasinet flere ganger tidligere. 3 ganger som portretter og en gang på avstand.

Jeg har ikke lest bladet selv ennå, men lurer på om bladet ikke lenger krediterer forsidefotoene lenger?? Slik var det tidligere, men i følge kompisen min kunne han ikke finne noen kreditering. Noen som vet?

Min hjemmeside: http://villmarkshistorier.noMin offentlige blogg: http://villmarkshistorier.blogspot.com Min mobile blogg: http://villmarkshistoriermobil.blogspot.com Youtube: http://youtube.com/villmarkshistorierTwitter: http://twitter.com/janeilertKlikk: klikk.no/friluft