Havørn @ 33 mm

Havørn er en imponerende  fugl. Særlig på kloss hold som her (Det første bildet er tatt på 33mm brennvidde). Jeg har fotografert havørn ved flere anledninger. Utfordringen blir selvsagt å skape noe anderledes, enn hva vi har sett mange ganger tidligere. Det er så utrolig mange flotte bilder av denne arten. Spesielt fra norske naturfotografer, der mange er spesialister på havørn.

For min del ønsker jeg gjerne å ha bilder som kan stå i stort format og gjerne i svart / hvit. På stort print ønsker jeg ofte å ha litt mer miljø, enn hva som “slår” på web. På store presentasjoner kan betraktneren få tilgang til de imponerende detaljene ved fuglen ved å gå nærmere, men samtidig få et annet inntrykk på lenger hold. Jeg har vist dette flere ganger tidligere. Ett annet eksempel er dette bildet som jeg lå ut på foto.no for en stund siden.

Slik sett tror jeg kanskje jeg har lykkes i disse bildene. Førsteinntrykket mitt er jeg ganske fornøyd med. Denne gangen viser jeg bildene her i farge, men foreløpig er dette kun “skisser” og jeg vet ennå ikke om disse vil være brukbare for mitt formål ennå. Det er mulig disse blir s/h- bilder. De er også kun vurdert på laptop. (Med skisser mener jeg at bildene ikke er vurdert å behandlet på en god kalibrert skjerm. Dette er viktig for å sette viktig riktig hvitbalanse, mellomtoner med mer)

Jeg er nysgjerrig på hva du syns om bildene (Trykk helst på bildene for større versjoner).

Begge bildene: 1ds mark III, EF: 16-35 f/2,8 L USM I