Boklansering i Finnmark

————————————————————————
Innslaget på nrk-nordnytt av Trine Hamran-  kan du se her: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/506218 (Intro først- senere kommer innslaget ca 10 minutter ut i sendingen).
 
Radio-intervjuet med Knut-Sverre Horn kan du høre her: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/506315 (Intervjuet med meg finner du: 01:12. 50 ute i innslaget).
————————————————————————-
 
Denne uka har jeg kommet tilbake til Finnmark for å fortelle at boka er kommet. Jeg har vært å snakke med media. Sør-Varanger Avis, Finnmark, NRK Radio og NRK Nordnytt. Samt et fint oppslag i Telemark Arbeiderblad (Har ikke sett dette selv ennå, men har hørt at det var fint.) 

På tur med NRK var gøy

Det har vært en svært hyggelig opplevelse å snakke med de trivelige journalistene. Jeg tenker at en viktig egenskap for en journalist må være å få intervju-objektet til å slappe av. Trine Hamran (bildet) ved NRK er en slik journalist. En hel dag var vi på tur i lag i Pasvik, for å gjøre 3 minutter portrett på Nordnytt. Jeg tenkte at dette blir nok en rar og kunstig dag i skogen. Men der tok jeg feil. Den trivelig og reflekterte reporter gjorde turen svært fin og jeg hadde det svært så trivelig tur. (Det er ikke fullt så artig å høre seg selv på radio- 😉 Hahahaha).

Stor interesse i Finnmark

Ellers må nevnes at folk i Kirkenes kjøper svært mange bøker. Jeg tok med 5 esker med omkring 150 bøker og jeg solgte nesten ut alle i dag. Måtte stanse signeringa på sykehuset og spare noen til i morra (Kirkenes Senter Amfi fra klokka 11 til ca 13/14). Heldigvis er 100 bøker til på vei nordover med Tollpost så jeg kan fortsette moroa til uka. Jeg har klart å holde av omkring 30 til boklanseringa på senteret i morra. (Takket være at kjentfolk kan vente med å få sine bøker til seinere).
 
Flere har kjøpt 5-6 bøker. Enkelte opp mot 10 (Da snakker jeg om privatpersoner). Jeg blir jo litt rørt over alle som engasjerer seg og syns det er morsomt.
 
Jeg får oppdatere bloggen litt senere. Jeg oppdaterer mobilbloggen oftere for dere som vil se mer.
 
Takk til alle som hjelper til og sprer ryktet om boka videre.
 
Får se om det blir litt villmarksopplevelser senere under Finnmarksbesøket.

Del på Facebook

Mine turer kan du følge på: Min hjemmeside: http://villmarkshistorier.no / Min offentlige blogg: http://villmarkshistorier.blogspot.com  / Min mobile blogg: http://villmarkshistoriermobil.blogspot.com og på Klikk.no: http://klikk.no/friluft 

Still gjerne spørsmål, eller legg igjen en hilsen eller kommentar