Roger Dahl leder løpet

Finnmarksløpet

Roger Dahl ligger fremdeles i tet. Han tok 16 timer hvil i Tana. Fosset rett forbi Neiden. Og han hvilte kun 5:40 i Kirkenes. Sannsyneligvis har Roger hvilt på sporet mellom Neiden og Kirkenes. Men han kjører hardt .

Mannen blir kalt Mr.Finnmarksløpet og som har vært med siden starten. (I boka om Finnmarksløpet beskrives det da Roger Dahl startet sin hundekjørerkariere på begynnelsen av 80 tallet med en flokk sjäfere. Det har skjedd en del siden den gang).

Roger Dahl kjører tøft i det midterste partiet av løpet. (Trykk for stort bilde)

Roger Dahl setter en skikkelig støkk i konkurentene nå. Fra Kirkenes og inn må man nødt til å kutte litt på hvilene for å være med i toppen. Dette skal gjøres uten at det går utover hundene. Dersom man klarer å få konkurentene til å gjøre feil kan man raskt få en fordel. Dette vet de gamle ringrevene godt.

Nina Skramstad og Trond Ørslien har startet jakten på ringreven. Det samme har Kjell Brennodden. Det blir spennende å se hva som skjer videre mot Varangerbotn.

KART:løypekart FL

GPS KART I LØPET FINNER DU HER: Vær oppmerksom på at alle kjørere ikke har GPS. http://www.finnmarkslopet.no/map/index.jsp?route=1000km

Resultatservice : Trykk her

facebook2 Del dette innlegget på facebook

Alt innhold: © Jan-Eilert Pedersen

Villmarkshistorier / Villmarkshistorier- blogg