Til minne om Odin

Odin

I dag er det (på dagen) ett år siden jeg måtte ta livet av Odin. Det var en tøff og svært trist avgjørelse. Man får et nært forhold til hunder som følger med så mye på tur. Odin var min mest trofaste turkamerat. Mer har jeg ikke lyst til å si om den saken.

Bilde: Grønlandshunden Odin i midnattsol (Trykk på bildet for stor versjon)

Bildet ble tatt ved et godt ørretvann øst for Kirkenes. Jeg fikk en ørret på 8 hg denne natta. Cecilie, Odin, Fenris og jeg var på tur med Ole Andre “OAN” og Helen, Birk, Dina og Leo.

Jeg er for tiden uten hund. Cecilie har fremdeles Fenris og jeg tar med meg han på mine turer om dagen. Jeg skulle egentlig fått meg en ny hund i høst, men måtte utsette det på grunn av sykdom i familien. Håper jeg får en ny hund i løpet av sommeren. Men det er dessverre umulig å planlegge. Jeg tar derfor dagene som de kommer.

Siste nytt

Arbeidsdagen går til bokarbeid

Jeg har imidlertid ikke mye tid til kjenne så veldig mye på disse følelsene om dagen. Det er intenst arbeid med boka. Denne uka går til å se over design og repro av boka og komme med innspill. Vi har kort med tid og står på alle sammen. Gro-Bente (Barbeint design) gjør en kjempejobb med design og jeg trur resultatet blir bra til slutt. Trykkeriet blir Cicero. Jeg har vært med i hele prosessen og valg av forlag, designer og trykkeri. Ingenting har vært tilfeldig.

Det er veldig gøy når andre tar over materialet. Og det er spennende å se at andre engasjerer seg i prosjektet. Det er lenge siden dette kun var mitt prosjekt.

image Del dette innlegget på facebook

 

Alt innhold: © Jan-Eilert Pedersen

Villmarkshistorier / Villmarkshistorier- blogg