Blogging på Klikk.no

Siste nytt:

logo_hoved_mtekst_h640px_RGB Jeg har begynt å blogge for klikk.no. Klikk.no er Hjemmet Mortensens siste flåtesatsing på internett. Etter flere år med famling i det nye mediet har HM lagd en kjempeflott nettside med mye spennende stoff innenfor: Bolig, Foreldre, Friluft, Helse, Kjendis, Mat, Mote, Motor, Reise, Samliv, Teknologi osv.

Jeg har samarbeidet med HM før. Jeg har hatt flere artikler og bilder pimageå trykk i magasinet: Villmarksliv. Jeg har ikke samarbeid med dem på web tidligere.  Det blir et spennende samarbeid. Det kommer til å komme ca. ett blogginnlegg i uka på klikk.no. Ta gjerne en titt:  Jan-Eilerts blogg på Klikk.no Se også: http://www.klikk.no/friluft.

Teknisk sett har jeg litt problemer med å få google map og lydlogo_friluft_mtekst_h640px_RGB spor til å fungere på klikk.no og facebook, men jeg håper at det kommer etterhvert. Lydspor og kart er derfor best å se her på: http://www.villmarkshistorier.blogspot.com . Video har jeg ikke forsøkt ennå, men det kommer.

Ta også en titt på artikkelen om meg og Nord i Villmarka- prosjektet her: Publisert i dag her: http://www.klikk.no/friluft/friluftsliv/article417601.ece 

Veldig hyggelig om dere følger med. Ekstra hyggelig om dere legger igjen en hilsen/ kommentar om det er noe dere har på hjertet.